Velkommen til Hamilton´s verden af alt lækkert til dig og dit hjem

Handelsbetingelser/kundeservice

 

 

 

Reklamationsret
Hamilton´s yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Hamilton´s indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Hamilton´s returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, bedes du returnere varen i ubrugt stand, i samme mængde, som du modtog den, samt i original emballage. Når varen modtages på vores lager og er godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Returomkostninger afholdes af kunden.
Fejl og mangler eller udenbleven leverence
Ved fejl, mangler eller evt. udebleven leverancer bedes du kontakte Hamilton´s pr. e-mail eller telefon: info@hamiltons.dk tlf. 4075 7747
Ved henvendelse bedes du oplyse dit ordre- eller fakturanummer, så vi hurtigt og effektivt kan løse dit problem.
Hamilton´s forbeholder sig retten til at afvise og annullere ordre, helt eller delvist, og uden yderligere grund. Dette vil typisk, men ikke udelukkende, være fejl i pris, system fejl eller mistanke om betalingsmisbrug.
Vi er desværre kun mennesker men vi hos Hamilton´s bestræber os på, at de informationer, som står på hjemmesiden og på ordrebekræftelsen , er korrekte. Men der gives ingen garanti for prisen eller leveringstidens korrekthed. Oplysninger på hjemmesiden kan derfor indeholde unøjagtigheder, trykfejl eller systemfejl. Priserne på Hamilton´s hjemmeside er hverken et tilbud eller en kontrakt. Pris og udbud af informationer kan ændres uden varsel.
Hamilton´s kan ikke stilles til ansvar for konsekvenserne af nogen fejl eller ændringer på hjemmesiden.
Returnering 
Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende en e-mail til Hamilton´s på info@hamiltons.dk. Afvent herefter nærmere instrukser, før du returnerer varen, da afvigelser fra vores returneringsprocedure øger ekspeditionstiden. Oplys venligst  ordrenummer eller fakturanummer samt kort beskrivelse af årsagen til returneringen.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen personligt hos os.
Returneringsadresse:
Hamilton´s
Hjortevangen 5
2920 Charlottenlund
Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker altid ved en tilbageførsel via PBS. Dette sker til samme konto, som tilhører det tidligere benyttede dankort/kreditkort. Beløbet kan også refunderes via bankoverførsel, hvis dette ønskes. Venligst oplys registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.
Persondata
Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Hamilton´s bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling benyttes en sikker, krypteret og PBS godkendt metode gennem Webshopsystemet.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Hamilton´s på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Hamilton´s, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.
Ansvarsfraskrivelse
Hjemmesidens oplysninger vises, som de er, uden nogen form for garanti. Vi gør vores yderste for at sikre, at indholdet Hamiltons.dk er så korrekt, præcist og opdateret som muligt, men Hamilton´s ApS kan ikke give garanti for oplysningerne på hamiltons.dk for så vidt angår deres aktualitet, nøjagtighed, fuldstændighed mv.
Hamilton´s ApS fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller skade – direkte eller indirekte – som måtte opstå som følge af brugen af hamiltons.dk eller varer købt på
hjemmesiden. Hamilton's hjemmeside bliver løbende opdateret og vedligeholdt, men i tilfælde af et hacker angreb kan Hamilton's ikke stilles til ansvar for eventuelle computervira forudsaget af downloads fra siden.
Hamilton´s ApS forbeholder sig retten til når som helst at ændre indholdet på hjemmesiden.
Hamilton´s ApS forbeholder sig retten til når som helst at ændre vilkår og betingelser for brug af hamiltons.dk ved blot at rette indholdet på siden ”Handelsbetingelser”.
Vi overvåger løbende vores indhold. Skulle der alligevel forekomme fejlagtigt eller stødende indhold på hamiltons.dk, vil vi gerne kontaktes omgående. Brug vores kontakt/kontakt os eller ring til os på tlf. 40 75 77 47.