Velkommen til Hamilton´s verden af alt lækkert til dig og dit hjem

Om Hamilton's

Vi er en livsstilsbutik med et stort og unikt sortiment. Vi finder vores varer i mange forskellige lande og på messer i Paris, Milano, London og New York. Vi gør vores yderste for at finde noget som har en twist af noget specielt og noget som kan overraske dig.

Vores mål er at blive en butik som har varer med overskrifter som: råt, nyt, humoristisk, provokerende, opfindsomt, funktionelt og unikt. Vi bestræber os på at det også har "nerve" og stemning.

Derudover er Hamilton´s fokuseret på ”customized” produkter, så hvis du ønsker et specielt sammensat produkt eller har noget i tankerne, som du ikke kan finde, så kontakt os, så finder vi løsningerne.

Vi ønsker at tilgodese kundernes behov og serviceniveauet har derfor høj prioritet. Har du en god ide til hvordan vi kan blive bedre eller har du set noget, som du gerne vil kunne købe hos os, så send os gerne et par linjer.

Baggrundsmateriale om os:

Michael og Susanne har sammen drevet indretningsvirksomheden Basta Office i 23 år. Her besøger vi virksomheder og kommer med totalløsninger til deres indretninger. Vi leverer alt inventar, tegninger og ideer, monterer møblerne og ”fejer efter os”.

I 2007 synes vi begge at vi var klar til nye udfordringer og det blev HAMILTON´s. Navnet stammer fra Michaels oldefar, som blev meget syg i Indien. Han blev passet og plejet af en smuk engelsk sygeplejerske der hed Hamilton til efternavn. Da Michaels far, der af naturlige grunde, var en dreng, skulle døbes, og derfor ikke kunne opkaldes efter hendes fornavn, blev det altså hendes efternavn, Hamilton, for at ære hende. Det har så fulgt os – og nu på vores butik.

Vores side er ikke færdig endnu, vi mangler vores møbler og lamper, som du lige nu, kun kan se på vores adresse, hvor vi udstiller det hele på 180m2.

Mange hilsener

Michael og Susanne